Ring til VEMMELEV-EL ApS

58 38​ 23 00

​Renovering og optimering af ældre el-installationer

​Vemmelev-El ApS udfører el-tjek og renovering af ældre og af gamle el-installationer i huse, lejligheder, ejendomme og virksomheder i blandt andet Vemmelev, Korsør og Slagelse.

Vi kan udføre et el-tjek før en eventuel renovering

Hvis du for er usikker på, om sikkerheden er i orden, så kontakt Vemmelev-El for at få et el-tjek. Vi er autoriseret el-installatør og kan derved give dig et overblik over dine el-installationer, herunder at give dig sikkerhed for at dine installationer er både sikre og lovlige. Desuden kan vi anbefale en renovering, hvis det viser sig, at dine installationer er gamle, slidte eller utidssvarende.

El-tjek er især fordelagtigt i ældre boliger. Det kan være en ejendom, som du lige har overtaget, men hvor du ikke er helt klar over, hvad den tidligere ejer eller lejer har gjort ved el-installationerne. Den tidligere ejer eller lejer kan sagtens have gjort noget forkert i god tro.​

Vores renovering af el-installationer handler om flere forhold

​En renovering af el-installationer handler ofte om tre ting, hvor den første ganske enkelt går ud på at udskifte slidte ledninger, kontakter, stikdåser og el-tavler.

Den anden del af en renovering går ud på at opgradere el-installationerne til et moderne el-forbrug, hvor der typisk er rigtigt mange maskiner i et hjem, især i køkkenet og bryggerset. Den sidste del af en renovering går ud op at energioptimere, så du kan opnå besparelser ved at sænke et eventuelt overforbrug.

Du kan ringe til Vemmelev-El ApS på telefon 58 38 23 00, men du kan også skrive til os på info@vemmelev-el.dk, for at høre mere om renovering af dine el-installationer.​

Ulovlige installationer

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

Telefon: 58 38 23 00 • E-mail: info@vemmelev-el.dk • CVR: 63308919