Optimering og renovering af el-installation​

24 års erfaring

Vi har udført el-arbejde i mere end 24 år

Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer veludført arbejde

​Førsteklasses arbejde

Vi har fokus på høj kvalitet

Har du overtaget et ældre hus, og ønsker du at få de elektriske installationer gennemgået, så du er sikker på, at de lever op til nuværende krav, eller ved du allerede, at du har en el-installation, der skal renoveres?

Hos Vemmelev-El ApS udfører vi el-tjek og renovering af ældre og af gamle el-installationer i huse, lejligheder, ejendomme og virksomheder i blandt andet Sorø, Korsør, Slagelse og andre omkringliggende områder.

Vi kan udføre et el-tjek før en eventuel renovering

Hvis du er usikker på, om sikkerheden er i orden, så kontakt os hos Vemmelev-El for at få udført et el-tjek. Vi er autoriseret elektriker samt el-installatør og kan derved give dig et overblik over dine el-installationer, herunder at give dig sikkerhed for, at dine installationer er både sikre og lovlige. Desuden kan vi anbefale en renovering af el-installation, hvis det viser sig, at dine installationer er gamle, slidte eller utidssvarende.

Et el-tjek er især fordelagtigt i ældre boliger. Det kan være en ejendom, som du lige har overtaget, men hvor du ikke er helt klar over, hvad den tidligere ejer eller lejer har gjort ved el-installationerne. Den tidligere ejer eller lejer kan sagtens have gjort noget forkert i god tro.

Sådan foregår vores renovering af el-installationer

En renovering af el-installation handler ofte om tre ting, hvor den første ganske enkelt går ud på at udskifte slidte ledninger, kontakter, stikdåser og el-tavler.

Den anden del af en renovering går ud på at opgradere el-installationerne til et moderne el-forbrug, hvor der typisk er rigtigt mange maskiner i et hjem, især i et køkken og et bryggers, hvor der bl.a. både kan være vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur m.m.

Den sidste del af en renovering går ud op at energioptimere, så du kan opnå besparelser ved at sænke et eventuelt overforbrug.

Hvad koster en ny el-installation?

Vores pris på en ny el-installation afhænger i høj grad af, hvor omfattende en installation der er tale om.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde med renovering af el-installationer, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på etablering af nye installationer, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os telefon 58 38 23 00, eller du kan skrive til vores e-mail info@vemmelev-el.dk for yderligere information. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

​CVR: 63308919

Telefon: 58 38 23 00

​Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vil vi ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt