Spar penge på varmeregningen med en varmepumpe

24 års erfaring

Vi har udført el-arbejde i mere end 24 år

Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer veludført arbejde

​Førsteklasses arbejde

Vi har fokus på høj kvalitet

Bor du i en bolig, der har en dyr opvarmningskilde, og kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen? Eller ønsker du en mere miljørigtig varmekilde end din nuværende? Så kan du med fordel få monteret en varmepumpe.

Hos Vemmelev-El ApS tilbyder vi blandt andet montering af en varmepumpe til konkurrencedygtige priser hos private og erhverv i blandt andet Slagelse, Korsør, Sorø og omegn. Derudover tilbyder vi også regelmæssig service på varmepumpen, så den holder sig effektiv.

Fordelene ved en varmepumpe

Afhængigt af din nuværende varmekilde kan der være rigtig mange fordele ved at få den udskiftet med en varmepumpe.

Først og fremmest er en varmepumpe en rigtig billig varmekilde i forhold til for eksempel el og oliefyr. Lige netop derfor er en varmepumpe også særligt velegnet til at få installeret i et sommerhus, da rigtig mange sommerhuse i dag varmes op via el.

Faktisk viser undersøgelser, at man kan spare helt op til 50 % af sin varmeregning ved montering af varmepumpe, men hvor stor din konkrete besparelse vil være afhænger naturligvis af dit varmeforbrug og din nuværende varmekilde.

Derudover er der tale om en miljøvenlig form for opvarmning, da varmepumpen kører på el.

En luft til luft varmepumpe kan også fungere som aircondition om sommeren, da du selv kan indstille, hvor varm eller kold luften i boligen skal være.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger i høj grad af, hvor god den konkrete varmepumpe skal være.

Der findes rigtig mange forskellige modeller, og der er meget stor forskel på, hvor meget strøm hver model bruger på at varme luften i boligen op. En god tommelfingerregel er dog, at jo dyrere varmepumpen er, jo bedre er den også, og jo mindre larmer den.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på installationen

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved at få monteret en varmepumpe, eller kunne du tænke dig en konkret pris på, hvad din nye varmepumpe kommer til at koste, så er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om dine ønsker og behov. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 58 38 23 00, men du kan også skrive til vores e-mail info@vemmelev-el.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

​CVR: 63308919

Telefon: 58 38 23 00

​Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vil vi ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt