Ring til VEMMELEV-EL ApS

58 38​ 23 00

​El installatør i Vemmelev, Korsør og Slagelse

Vemmelev-El ApS er din lokale el installatør i Vemmelev, Korsør og andre steder i og uden for Slagelse Kommune. Vi kan som autoriseret el installatør udføre en lang række forskellige opgaver for private, firmaer og institutioner.

En autoriseret el installatør kan installere el-installationer i til- og nybyggeri i for eksempel fag- eller delentrepriser for husejeren, bygherren eller hovedentreprenøren. Vi kan også modernisere og renovere el-installationer i ældre huse eller i et hus, som du lige har overtaget.

En autoriseret el installatør kan modernisere dit hjem

Vi kan blandt andet trække nye ledninger og kabler, opsætte nye el-tavler og lave nye kontakter, ligesom vi kan installere flere stikdåser, så huset kommer til at passe til et moderne hjem, hvor der er mange elektriske apparater i køkkenet, bryggerset, stuen og på værelserne, især hvis der er hjemmeboende børn.

En el installatør kan også energioptimere et hjem eller en virksomhed med LED-belysning, automatiske lysdæmpere, sensorer og meget andet, men vi kan desuden kigge på andre elektriske installationer som blandt andet varmepumper og ventilationsanlæg.

Vi lægger vægt på kvalitet og service som el installatør

​Vi lægger som autoriseret el installatør stor vægt på at yde den allerbedste service, hvor en god dialog og høj kvalitet i vores arbejde er kerneværdier og hele omdrejningspunktet. Derfor sørger vi altid for at projektere vores arbejde i et tæt og løbende samarbejde med vores kunder.

Hvis du vil høre mere om, hvad en el installatør kan gøre for dig, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så skriv til os på info@vemmelev-el.dk, men du kan også ringe på telefon 58 38 23 00.

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

Telefon: 58 38 23 00 • E-mail: info@vemmelev-el.dk • CVR: 63308919