​El-installationer i nybyggeri og tilbyggeri

24 års erfaring

Vi har udført el-arbejde i mere end 24 år

Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer veludført arbejde

​Førsteklasses arbejde

Vi har fokus på høj kvalitet

Vemmelev-El ApS er autoriseret el-installatør, og vi laver el-installationer i nybyggeri og tilbyggeri i for eksempel Vemmelev, Korsør og Slagelse.

Når du benytter din lokale el-installatør til dit til- eller nybyggeri, sikrer du, at kabler og ledninger bliver trukket ordentligt, at el-skabe og anlæg bliver opsat korrekt, samt at kontakter og stikdåser bliver monteret ordentligt.

Vi har mange års erfaring med el-installationer

​​Akut hjælp udføres naturligvis omgående, mens andet arbejde udføres snarest muligt efter aftale. Alt vores el-arbejde, herunder i nybyggeri, er altid førsteklasses arbejde, ligesom vi kun benytter kvalitetsprodukter.

Vi har mange års erfaring som autoriseret el-installatør, og derfor kan vi udføre godkendte og solide el-installationer i til- og nybyggeri. Vi kan i samme forbindelse sørge for installering af belysning, opsætning af spots og montering af lysdæmpere samt andre praktiske tiltag. 

Nybyggeri er en oplagt anledning til energibesparende tiltag

​​Du kan med fordel, når du alligevel står med et til- eller nybyggeri, investere i energibesparende tiltag som for eksempel LED-belysning, sensorer, tænd-og-sluk-ure samt automatisk lysdæmpning, der følger det naturlige lys i løbet af dagen og om aftenen.

Vi kan i det hele taget lave stort set alt el-arbejde som el-installatør i dit ny- og tilbyggeri, og vi står gerne til rådighed med gode råd og professionel vejledning i forbindelse med dit nybyggeri.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Vemmelev-El ApS enten telefonisk på 58 38 23 00 eller elektronisk på info@vemmelev-el.dk for at få et uforpligtende tilbud på el-installationer ved ny- og tilbyggeri.

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

​CVR: 63308919

Telefon: 58 38 23 00

​Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vil vi ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt