​Energioptimering og el-tjek for private og virksomheder

24 års erfaring

Vi har udført el-arbejde i mere end 24 år

Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer veludført arbejde

​Førsteklasses arbejde

Vi har fokus på høj kvalitet

Kunne du tænke dig at få foretaget et el-tjek i din bolig eller virksomhed, eller ønsker du at få foretaget en energioptimering af din bolig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Vemmelev-El ApS udfører vi nemlig energioptimering af hus og el-tjek i blandt andet Sorø, Korsør, Slagelse og omegn.

Det er især fordelagtigt med energioptimering i lidt ældre huse. Der kan for eksempel være fejl i dine installationer, som forøger el-forbruget, men der kan også bare være tale om forældede el-installationer.

Vi kan finde skjulte el-slugere ved en energioptimering

​Når vi udfører energioptimering, kan vi finde frem til skjulte el-slugere, men det kan også være el-slugere, som du måske ikke har tænkt over. Derfor vil energioptimering også handle om almene el-besparelser. Det viser sig ofte, at der blot skal laves enkle og simple tiltag.

Ofte vil en større eller mindre el-renovering være nødvendigt. Mange ældre boliger er ikke byggede til et moderne el-forbrug, og el-installationerne kan være forældede. Derfor vil en energioptimering kunne handle om at udskifte din el-tavle, trække nye ledninger og montere flere stikdåser, så boligen bliver opgraderet til en moderne husholdning.

​Vi kommer med konkrete forslag til besparelser

​Andre former for energioptimering kan være udskiftning til LED-belysning, opsætning af tænd-og-sluk-ure og installering af sensorer. Det er også muligt at dæmpe belysningen om dagen, således der kun er tændt for lyset i det omfang, der er nødvendigt. Der kan være forskellige lysindfald om dagen alt efter solens placering, og når solen går ned, skal lysstyrken naturligvis gå op.

Kontakt os for energirådgivning eller et uforpligtende tilbud

Vi hører meget gerne fra dig på telefon 58 38 23 00 eller på e-mail info@vemmelev-el.dk, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på et el-tjek af din bolig eller din virksomhed. Vi står klar med kyndig energirådgivning og konkrete forbedringsforslag.

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

​CVR: 63308919

Telefon: 58 38 23 00

​Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vil vi ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt