Ring til VEMMELEV-EL ApS

58 38​ 23 00

​Energioptimering og el-tjek for private og virksomheder

​Vemmelev-El ApS udfører energioptimering og el-tjek i blandt andet Vemmelev, Korsør og Slagelse. Det er især fordelagtigt med energioptimering i lidt ældre huse. Der kan for eksempel være fejl i dine installationer, som forøger el-forbruget, men der kan også bare være tale om forældede el-installationer.

Vi kan finde skjulte el-slugere ved en energioptimering

​Når vi udfører energioptimering, kan vi finde frem til skjulte el-slugere, men det kan også være el-slugere, som du måske ikke har tænkt over. Derfor vil energioptimering også handle om almene el-besparelser. Det viser sig ofte, at der blot skal laves enkle og simple tiltag.

Ofte vil en større eller mindre el-renovering være nødvendigt. Mange ældre boliger er ikke byggede til et moderne el-forbrug, og el-installationerne kan være forældede. Derfor vil en energioptimering kunne handle om at udskifte din el-tavle, trække nye ledninger og montere flere stikdåser, så boligen bliver opgraderet til en moderne husholdning.

​Ved en energioptimering kommer vi med forslag til besparelser

​Andre former for energioptimering kan være udskiftning til LED-belysning, opsætning af tænd-og-sluk-ure og installering af sensorer. Det er også muligt at dæmpe belysningen om dagen, således der kun er tændt for lyset i det omfang, der er nødvendigt. Der kan være forskellige lysindfald om dagen alt efter solens placering, og når solen går ned, skal lysstyrken naturligvis gå op.

Kontakt gerne Vemmelev-El ApS enten på telefon 58 38 23 00 eller på vores e-mail, som er info@vemmelev-el.dk, for at få et uforpligtende tilbud på el-tjek af din bolig eller din virksomhed.

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

Telefon: 58 38 23 00 • E-mail: info@vemmelev-el.dk • CVR: 63308919