Ring til VEMMELEV-EL ApS

58 38​ 23 00

​Videoovervågning og ITV-anlæg installeres i Slagelse Kommune

Videoovervågning via ITV-anlæg (intern TV-overvågning) er en simpel måde at skabe større tryghed i hverdagen. Det er en nem løsning, der kan sikre din bolig, ejendom, butik eller virksomhed imod indbrud og hærværk.

Du kan identificere forbrydere med en videoovervågning

​Videoovervågning er samtidig en ekstra sikkerhed imod overfald, hvis du har en butik eller lignende. Dertil kommer, at de gemte optagelser kan bruges til at identificere forbryderne, uagtet det er fremmede eller egne medarbejdere.

I en butik eller lignende kan videoovervågning endvidere benyttes til at identificere overfaldsmænd. Dog skal dit ITV-anlæg naturligvis opsættes korrekt og hensigtsmæssig, så det fungerer korrekt.

Vi har stor erfaring med videoovervågning og ITV-anlæg

​Vemmelev-El ApS, der er autoriseret el-installatør, installerer og vedligeholder ITV-anlæg med videoovervågning for private og for erhvervsdrivende i blandt andet Vemmelev, Korsør og Slagelse. Vi har derved oparbejdet stor erfaring med videoovervågning, ligesom vi har dygtige medarbejdere, der ved, hvordan ITV-anlæg skal monteres korrekt.

​Vi har endvidere et stort kendskab til de forskellige produkter på markedet, og derfor gør vi kun brug af de bedste produkter. Vores kunder har naturligvis forskellige behov for videoovervågning, og derfor kan vi skræddersy løsninger, som passer til de enkelte kunders behov og ønsker. 

Vi udfører med andre ord altid et førsteklasses arbejde, og vi benytter kun kvalitetsprodukter.

Kontakt Vemmelev-El ApS på telefon 58 38 23 00 eller på e-mail info@vemmelev-el.dk, hvis du vil høre mere om de forskellige muligheder inden for videoovervågning og ITV-anlæg, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

Telefon: 58 38 23 00 • E-mail: info@vemmelev-el.dk • CVR: 63308919