​Videoovervågning og ITV-anlæg installeres

24 års erfaring

Vi har udført el-arbejde i mere end 24 år

Tilfredshedsgaranti

Vi garanterer veludført arbejde

​Førsteklasses arbejde

Vi har fokus på høj kvalitet

Videoovervågning via ITV-anlæg (intern TV-overvågning) er en simpel måde at skabe større tryghed i hverdagen. Det er en nem løsning, der kan monteres udendørs såvel som indendørs, og som kan sikre din bolig, ejendom, butik eller virksomhed imod indbrud og hærværk.

Hos Vemmelev-El ApS har vi mere end 24 års erfaring inden for installation af videoovervågning hos kunder i blandt andet Slagelse, Sorø, Korsør og andre omkringliggende områder, og vi kommer også gerne ud og foretager en installation i din bolig, butik eller virksomhed.

Du kan identificere forbrydere med videoovervågning

​​Videoovervågning kan fungere som en ekstra sikkerhed imod overfald, hvis du har en butik eller lignende. Dertil kommer, at de gemte optagelser kan bruges til at identificere forbryderne, uanset om det er fremmede eller egne medarbejdere.

I en butik eller lignende kan videoovervågning endvidere benyttes til at identificere overfaldsmænd. Dog skal dit ITV-anlæg naturligvis opsættes korrekt og hensigtsmæssigt, så det fungerer korrekt, og det kan vi selvfølgelig være behjælpelige med.

Vi er autoriseret installatør af videoovervågning

​Vemmelev-El ApS er en autoriseret el-installatør, og vi har derved oparbejdet stor erfaring med videoovervågning, ligesom vi har dygtige medarbejdere, der ved, hvordan ITV-anlæg skal monteres korrekt.

​Vi har endvidere et stort kendskab til de forskellige produkter på markedet, og derfor gør vi kun brug af de bedste produkter. Vores kunder har naturligvis forskellige behov for videoovervågning, og derfor kan vi skræddersy løsninger, som passer til de enkelte kunders behov og ønsker. Dette gælder både, hvis der er behov for et overvågningskamera i hjemmet, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted.

Vi udfører med andre ord altid et førsteklasses stykke arbejde, og vi benytter kun kvalitetsprodukter, så du er sikret korrekt overvågning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på installationen

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker høre mere om de forskellige muligheder inden for videoovervågning og ITV-anlæg, hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved at have et skjult kamera, eller hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 58 38 23 00, men du kan også skrive til vores e-mail info@vemmelev-el.dk, hvis du foretrækker det. Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning, så du kan få den mest optimale løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Vi ser frem til at høre fra dig!

VEMMELEV-EL ApS

Slagelse Landevej 146, 4241 Vemmelev

​CVR: 63308919

Telefon: 58 38 23 00

​Ankenævnet for tekniske installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup
Telefon: 87 41 77 90


​Alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vil vi ringe dig op.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt